Boeken

Bestellen? Ik heb de laatste exemplaren thuis. Voor €15 ophalen in Apeldoorn of €20 inclusief verzenden. Druk op shop en mail! 

Handboek onderwijs| Kinderen en de kunst van het contact maken

Als de deuren van je lokaal ’s ochtends dichtgaan, begint het unieke samenspel tussen jou en jouw klas. Wie zijn je leerlingen, wie ben jij als leraar van deze klas? Hoe goed kennen jullie jezelf en elkaar? Kan er zó contact worden gemaakt, dat iedereen zich veilig genoeg voelt om het beste van zichzelf te laten zien en uit zichzelf te halen?

In dit handboek is ‘de clown’ de basis van een methode waarbij spelenderwijs contact maken centraal staat. Deze clown blijkt het unieke spel in de klas volledig onder de knie te hebben. Hij is de meester van het contact. De klas is een uitdagende plek om te leren goed contact te maken. Door echt contact groeien zelfvertrouwen en openheid zodat iedereen optimaal gemotiveerd is om te leren. Doel van dit boek is het leervermogen van leraar en leerlingen op velerlei vlakken te vergroten. Met veel oefeningen voor leraren en leerlingen.

Ik heb nog 80 boeken thuis, OP = OP. 
PABO studenten en docenten kunnen contact met mij opnemen voor korting bij grotere hoeveelheden. Stuur me gerust een mailtje!

voorkant JIj bent bijzonder boek.jpg
Jij bent bijzonder| Buitengewone verhalen van gewone mensen

Dit boek bevat de tien mooiste verhalen van de Bijzondere Verhalen Beurs - een jaarlijks 'event' dat mensen met bijzondere verhalen helpt deze te vertellen en ze vervolgens in contact brengt met journalisten, uitgevers en sprekersbureaus. Lidion was één van hen en had een bijzonder gesprek met de dief van haar computer en telefoon met een wel heel verrassende afloop... 

Auteurs: Josje Feller en Esther Jacobs