Over mij

Spreker
Tedx Talk| Zeg ja, maak fouten en droom! ​

Wat doe je op die momenten in het leven dat je even bent vergeten hoe sterk, krachtig en bijzonder je bent? Dan denk ik aan de clown en de lessen die ik heb geleerd in het werk met duizenden kinderen. Voor 500 jongeren vertel ik mijn levenslessen; Ja zeggen, fouten durven maken en blijven dromen. 

Theater
Theatergroep Heer Otto | Artistiek - en zakelijk leider

In 2010 heb ik jeugdtheatergezelschap Heer Otto opgericht. Van 2013 tot 2020 ben ik samen met Rick Schellinkhout het vaste artistiek team geweest en voerde ik de zakelijke leiding. Met bakken passie heb ik 7 producties gemaakt. Tot op heden maakt Heer Otto professioneel jeugdtheater en ik ben trotse oprichter van deze mooie stichting.

Trainer & clown
Documentaire| Clowns on tour

In 2010 en 2011 maakte ik samen met mijn vader 5 clownsreizen naar Bosnie - Herzegovina met onze stichting " De clown onderwijst". We speelden op scholen, bejaardetehuizen, instellingen voor gehandicapten, festivals en meer. In 2011 trainde ik 5 andere clowns, nam hen mee en filmmaker Simon Claasen filmde het hele avontuur!  Samenwerken? Stuur me een bericht!

Docent
De Goudse Clownschool| Docent

Ik in mijn element? Laat mij clownslessen geven en ik ben gelukkig. Als jonge telg in clownsland mocht ik van 2014 tot 2016 als mentor en docent aan de slag op de Goudse Clownschool. Ik gaf les aan de 1e en 2e jaars en dat was echt een feestje. Student van de HKU Kaylie Plundert kwam een kijkje nemen in mijn lessen. 

Clown
Clowns on tour| A moment of contact

2010, onze eerste reis naar Bosnie- Herzegovina. Hoe maken wij als vader en dochter door middel van de filosofie van de clown écht contact met al die mooie mensen. Jong en oud. We hadden één missie: zoveel mogelijk clowns neuzen uitdelen en clownsmomenten hebben. Het werden er duizenden.